top of page

Med den här workshopen vill jag ge dig stärkande verktyg, massa energi och pepp så att du känner dig som den queen du är!

1.png

Rise and shine sister är en workshop som passar alla, den handlar om glädje och energi och inga förkunskaper behövs. 


Jag lär ut kraftfulla övningar som du kan använda i din vardag för att stärka dig själv, fysiskt, mentalt och själsligt.


Vi börjar med att landa här och nu och gör en kortare meditation innan vi öppnar upp cirkeln och delar i systerskap. Efter en kort paus kommer vi att jobba med några olika övningar för att komma nära oss själva. Efter att ha jobbat är det dags att fira. Vi släpper loss med  energigivande dans där jag lär ut sassy burlesque-moves.

Intentionen med den här workshopen är att du ska lära dig mer om den feminina energin och kunna använda den i din vardag.

Glow and flow sister, är en workshop där vi samlas och hyllar systerskapet och den feminina energin. Genom övningar, meditation och dans kommer vi närmare oss själva och hittar in till det feminina flödet. 

 

  • Vi sätter oss ner i en välkomnande syster cirkel och delar med oss av våra erfarenheter. 

  • Vi lär oss om den feminina energin och hur vi kan aktivera den genom olika övningar.

  • Vi mediterar och avslutar med att dansa och lära oss några sassy burlesque-moves.  

 

Det är en trygg plats full av glädje och värme, där vi närmar oss den feminina sidan och utforskar vad den är och hur vi kan anävnda den mer. Genom att bli mer medveten om den maskulina och feminina energin kan vi balansera de bättre och hitta mer flow i vardagen.

2.png
bottom of page