top of page

 

Här kan du lära känna mig bättre
 

En intervju i samband med min medverkan i boken Den Inre Resan.

Samt en podd där jag pratar om rädsla och att gå utanför sin comfortzone kopplat till händelser i mitt liv. 

 

Jag älskar att träffa människor och förstå vad som driver dem. Vilka behov som kommer till uttryck på olika sätt. Vad som motiverar de att göra som de gör, eller inte gör.  Jag älskar att gå djupare än att bara skrapa på ytan.

En del av den här nyfikna inställningen har jag fått med mig från den tiden jag var professionell skådespelerska. Därtill har jag även arbetat med kommunikation och är utbildad yoga och meditationslärare. Jag drar från alla dessa erfarenheter när jag möter dig. 

 

För tjugo år sen blev jag deprimerad och träffade både en coach och en psykolog. Tyvärr var inga av dessa erfarenheter särskilt positiva. Men under den tiden så såddes ett frö till att en dag hjälpa människor genom samtal. När jag väl bestämde mig för att göra det, så valde jag att själv bli coach. Jag tycker om det direkta och aktiva tillvägagångssättet och kunna hjälpa klienter här och nu.   

De senaste fyra åren har jag fördjupat mig i personlig utveckling. Jag har gått flertalet kurser i coaching, motiverande samtal, mental träning, neurolingvistisk programmering, kognitiv beteende terapi, acceptance commitment therapy, anknytningsteori, schematerapi och hypnos. Jag är certifierad helhetscoach.

bottom of page