top of page
_DSC0728-Edit-Edit.JPG

Evelina Roos 
Empowerment 

COACHING, WORKSHOPS & FÖRELÄSNINGAR


 

Services

Rise & Shine Sister

Rise and shine sister är en workshop som passar alla, den handlar om glädje och energi och inga förkunskaper behövs. Jag lär ut kraftfulla övningar som du kan använda i din vardag för att stärka dig själv, fysiskt, mentalt och själsligt.

Chemistry call 

Innan du bokar föreslår jag ett sk chemistry call. Vi tar ett kortare samtal på 20 minuter du får berätta vad du önskar bli coachad kring och jag berättar hur det kommer att gå till.
Det här samtalet är helt gratis. 

Coachande samtal utefter dina

önskemål och behov. Tillsammans hittar vi de bästa verktygen för att du ska kunna komma till insikt om vad du vill ochvad du behöver för att stärka din självbild så att du kan förändra och förbättra ditt liv.

Rekommendationer

Beach%20at%20Sunset_edited.jpg

Helén

Flexibel medmänsklig och trygg vägledning genom min arbetsrelaterade kris med lagomt mycket press för att driva tanken och perspektivet framåt.

Inger

Jag kan varmt rekommendera Evelina som coach. Hon har ett härligt engagemang och en fin närvaro. Jag har fått flera verktyg som jag kan använda i min vardag.

Johan

Evelina lyssnade väldigt bra och var aldrig dömande, föreslog verktyg som gick att implementera i vardagen. Bra målsättningstekniker och pepp!

Leena

Jag kan varmt rekommendera Evelina som en coach för att hon är en väldigt empatisk lyssnare, tar hänsyn till behovet och hjälper dig vidare med det du behöver.

Lasse

Jag vände mig till Evelina när jag skulle skriva min första bok. Under ett års tid gav hon mig stöd och råd och var starkt bidragande till att det blev en bok över huvud taget. Jag kan verkligen rekommendera henne till den som behöver ett professionellt och engagerat stöd till sitt projekt.

Elvira

Jag har fått insikter om mig själv och förstår mer hur jag agerar i vissa situationer som jag inte kopplade ihop förut. Jag tror alla människor skulle må bra av att träffa en coach och speciellt Evelina som är lugn och trygg, samt ger en konkreta tips att använda i vardagen.


Empowerment 

Ocean side 1_edited.jpgÄr du redo för empowerment?


 
Att ta ansvar för vem du är med din talang, kompetens och din unika erfarenhet.
 
Empowerment är den inre kraften och viljan till att skapa det liv du önskar.

Det handlar om att hitta mod och upptäcka vem du är och vad du verkligen vill.

Tillsammans hittar vi de bästa verktygen för att du ska kunna skapa ett liv på dina

villkor.


Empowerment är mod, kraft och självkänsla!


 

bottom of page