top of page

Skapa ditt bästa 2021!

Gott nytt 2021! Vad kommer att hända i år? Jag tror nog aldrig att så många människor har ställt sig samma fråga samtidigt. Vi väntar och hoppas och håller andan.


Nyårslöften kanske är svårare i år än vanligt och oavsett så ser det ut att vara en nedåtgående trend då konceptet sällan funkar. Att gå från 0 till 100 är inte helt realistiskt. Istället behöver man en handlingsplan. Där man har mål, delmål och avstämningar där man kan revidera.


Skapa en vision Mitt tips för januari är att istället sätta en vision för 2021. Vad vill du uppnå på ett övergripande plan? En vision fungerar som en ledstjärna i våra liv och påminner oss om vem vi vill vara och vilket typ av liv vi vill leva. Det gör även att vi kan agera utan att känna att vi måste prestera och uppfylla krav. Vilket i sin tur leder till att vi kan fokusera på själva resan istället för resultatet. När du ser vad du vill fokusera på överlag är det sen lättare att prioritera och sätta upp mål. Dessa ska sen brytas ner till mindre delmål och konkreta handlingar.


En vision fungerar som en ledstjärna i våra liv

Gratis arbetsbok för ett magiskt år Jag har skapat en arbetsbok där du med kraftfulla frågor och andra verktyg får hjälp att komma fram till vad du vill prioritera 2021. Min förhoppning är att du ska kunna skapa en övergripande vision men även ta ut några mål och delmål för att komma framåt med det du önskar. Ditt mindset - hur du tänker och förhåller dig till saker och ting är av yttersta vikt och därför finns även ett stycke som fokuserar på just dina tankar och vanor. Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du arbetsboken i mejlen!

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page