top of page

2020 året som kom av sig

Kommer ni ihåg hypen runt nyår 2019? Vi skulle gå in i ett nytt decennium och 2020 skulle bli ett magiskt år som skulle infria alla våra önskningar.


Man behöver inte vara införstådd med nummerologi för att förstå att det var nu det gällde. Vi hängde upp våra drömmar och förhoppningar på de symmetriskt snygga siffrorna och i kapp med att raketer smällde och champagneglas klirrade gick vi in i det nya året med förväntningsfullt tindrande ögon. Och nog började det väl ändå hyggligt, eller hur var det nu?


Ganska snart kom rapporter om ett nytt virus som spred sig och det tog inte många månader innan vi var mitt uppe i en global pandemi. Jag känner nog inte en enda person som inte drabbats på något sätt.


Året där vi skulle få allt vi drömde om blev istället året där vi blev rädda, isolerade och ständigt förmanade att följa FHM allmänna råd. Vi har alla prövats på olika sätt men jag hoppas även att vi har lärt oss saker. Lärt oss om vad som är viktigt, hur vi vill leva och vad vi behöver för att må bra.


Jag tror stenhårt på att varje motgång bär med sig nyttiga lärdomar som går att omvandla till framgång. Men det handlar om att ha en lärande inställning och rätt mindset.

Tacksam trots allt För mig har det här året varit lite av en blessing in disguise. Jag frilansade som innehållskonsult och blev i mars/april av med alla mina uppdrag. Men det gav mig tillfälle att satsa helhjärtat på coachingen vilket jag inte riktigt hade vågat göra innan. Det har varit utvecklande och roligt men inte helt problemfritt då jag tog i för mycket och mina höga krav stjälpte istället för hjälpte mig. Men mitt i allt är jag tacksam för alla lärdomar, nya möten, nya insikter och att jag har fått växa som människa.


Så trots att det har varit ett jävla skitår för hela världen så finns det guldkorn och i mitt fall kan man verkligen säga att kris blev till utveckling. Så slutligen vilka är dina guldkorn? Vad har du lärt dig? Vad har du släppt taget om? Vad vill du ta med dig in i det nya året?

75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page